"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Dünya İsrail'den Lübnan'a İHA saldırısı: 2 kişi yaşamını yitirdi

İsrail'den Lübnan'a İHA saldırısı: 2 kişi yaşamını yitirdi

İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Son edinilen bilgilerde İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki Hula beldesine insansız hava aracı ile (İHA) saldırı düzenlediği öğrenildi.

Yazılı açıklamada bulunan Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in sabah saatlerinde Hula beldesine saldırı düzenlediğini ve İsrail'in saldırılarında 2 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

İŞARET FİŞEĞİ ATEŞLENDİ

Ayrıca, Lübnan resmi ajansı NNA'nın geçtiği habere göre de İsrail ordusuna ait İHA'nın sabah saatlerinde Hula beldesindeki Abra bölgesine düzenlediği saldırıda 2 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi.

İsrail, ayrıca top atışıyla Lübnan'ın sınır bölgesinde yer alan Ayta eş Şaab beldesini hedef aldı ve Tire bölgesindeki köylere ve sahile işaret fişeği ateşledi.

İsrail güçleri, Lübnan'la arasında "Mavi Hat" olarak adlandırılan sınır hattındaki Nakura, Cebel Lebune ve Cebel Alem beldelerine bitişik ormanlık alanlarda sabah saatlerinde ağır makinalı tüfekle ateş açtı.

Öte yandan, İsrail ordusuna ait keşif uçakları ve İHA'lar ve dronlar da dün geceden beri, batı ve orta kesimlerdeki köyler üzerinden Litani Nehri'ne kadar uçuşlarını yoğunlaştırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *