"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2640 %-0.03
37,0828 %0.06
2.315.429 %-0.49
3.028,02 0,00
Ara
İşçi Haber Dünya Netanyahu'dan İsrail halkına mesaj: Sizden iki şey istiyorum...

Netanyahu'dan İsrail halkına mesaj: Sizden iki şey istiyorum...

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan'a yönelik son saldırılar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İsraillilere hitap eden Netanyahu, "Sizden iki şey istiyorum" diyerek önemli uyarılarda bulundu.

Son çatışmalarda, İsrail-Lübnan sınırında kanlı bir gün yaşandı; İsrail'in güney Lübnan'a yönelik bombardımanlarında çok sayıda insan hayatını kaybetti, yüzlercesi de yaralandı.

Bölgede artan gerilime dikkat çeken Netanyahu, açıklamalarına devam etti:

"Hâlâ anlamayanlar için İsrail'in politikasını açıklamak istiyorum: Tehdidin bizi vurmasını beklemiyoruz, onun önüne geçiyoruz. Herhangi bir yerde, herhangi bir cephede, herhangi bir zamanda. Üst düzey isimleri ortadan kaldırıyoruz, teröristleri ortadan kaldırıyoruz, füzeleri ortadan kaldırıyoruz ve durmuyoruz," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Bize zarar vermeye çalışan olursa, daha sert vururuz," diyen Netanyahu, kuzeydeki güvenlik dengesini değiştirme sözü vererek, "İsrail şehirlerini ve vatandaşlarını hedef alacak binlerce füze ve roketi imha ediyoruz," şeklinde konuştu.

Netanyahu, "Önümüzde zor günler var," diyerek İsrail halkına da önemli bir mesaj iletti:

"İsrail vatandaşlarından iki şey istiyorum: Birincisi, İç Cephe Komutanlığı'nın talimatlarını izleyin, çünkü bu hayat kurtarır; ikincisi, kararlılıkla, sorumlulukla ve tabii ki sabırla bir arada durun."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *