"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2465 %0.06
37,0458 %0.02
2.303.812 %-0.51
3.023,40 1,04
Ara
İşçi Haber Eğitim Gençler için yazılım eğitim programı başvuruları başladı! Son gün ne zaman?

Gençler için yazılım eğitim programı başvuruları başladı! Son gün ne zaman?

Genç yazılımcıları yetiştirmek amacıyla "Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım" programının dördüncü dönemine başvurular açıldı. Program, toplamda 15 bin çevrimiçi öğrenciye eğitim verecek ve 150 öğrenciye sınıf içi destek sunacak.

Turkcell, Türkiye'nin nitelikli yazılımcı iş gücünü artırmayı hedefleyen bir program başlatıyor. Şirket, gençlere yönelik "Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım" programının dördüncü dönemine başvuruların başladığını duyurdu. Bu program, genç yazılımcıları teknoloji dünyasına kazandırmayı amaçlıyor.

PROGRAM KAPSAMI VE EĞİTİM SÜRECİ

Toplamda 15 bin öğrencinin çevrim içi olarak eğitim alacağı programda, ayrıca 150 öğrenciye sınıf içi eğitim imkanı sunulacak. Üç farklı teknoloji odağında düzenlenecek bu eğitim programı, katılımcılara birebir mentörlük desteği de sağlanacağı belirtildi. Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, Turkcell Grup Şirketleri ve yazılım ekosistemindeki çeşitli firmalarda istihdam fırsatına sahip olabilecek.

KATILIMCILARIN HEDEFLERİ

Bu program, katılımcıların yazılım ve kodlama alanlarında uzmanlaşmalarını sağlarken, aynı zamanda teknoloji odaklı düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Gençler, iş dünyasında fark yaratacak yetkinlikler kazanarak kariyerlerine yön verme fırsatına sahip olacaklar.

Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, program sayesinde teknolojinin geleceğine yön verecek gençleri bünyelerine katmak için eğitim ve gelişim imkanları sunmaya devam ettiklerini vurguladı. Durdu, "Yazılım alanında genç istihdamına katkıda bulunmayı hedefliyoruz" diyerek, Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun faaliyetlerle gençlere rehberlik ettiklerini belirtti.

BAŞVURU SÜRECİ VE TARİHLERİ

Turkcell'in "Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım" programına başvurular, 13 Ekim tarihine kadar devam edecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *