"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,3194 %0.04
37,1461 %0.26
2.281.443 %-1.508
2.992,89 0,00
Ara
İşçi Haber Galeriler Filmler Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film...

Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film...

Bu hafta sinema salonlarında yer alacak çeşitli türlerdeki filmler, izleyiciye geniş bir yelpaze sunuyor.

Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 1
HORIZON: AN AMERICAN SAGA Kevin Costner'ın yönettiği ve başrolünde oynadığı Western filmi, Amerika'nın batısındaki İç Savaş öncesi ve sonrasını kapsayan 15 yıllık dönemi farklı karakterlerin gözünden aktarıyor.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 2
MERHAMET HİKAYELERİ Yorgos Lanthimos ve Efthimis Filippou'nun senaryosunu yazdığı film, üç farklı öyküyü anlatarak beyaz perdede yer alacak. Emma Stone, Margaret Qualley ve Jesse Plemons'un başrolleri paylaştığı yapım, hayatlarının kontrolünü ele geçirmeye çalışan çaresiz bir adamı, denizde kaybolan karısının geri döndüğünü fakat farklı biri gibi göründüğünü düşünen bir polis memurunu ve özel yeteneklere sahip bir kadını merkezine alıyor.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 3
REYHAN Abbas Rafei'nin yazıp yönettiği İran yapımı film, kocası cinayetle suçlanan bir kadının hikayesini anlatıyor. Roshanak Gerami, Parivash Javadi, Roya Hosseini ve Ali Or başrollerde.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 4
RIZK'İN OĞULLARI 3 Tarek Alarian'ın yönettiği bu Mısır yapımı film, temiz bir başlangıç için eski düşmanlarla karşı karşıya gelen kardeşlerin hikayesini anlatıyor. Amr Youssef ve Ahmed Ezz başrolleri paylaşıyor.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 5
KUM ZAMBAĞI Mert Turak, Özge Borak ve Orhan Kılıç'ın başrollerini paylaştığı film, bir dram hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Mehmet Demir Yılmaz yönetmen koltuğunda.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 6
ŞEYTANIN RUHU Steve Wolsh'un yönettiği film, mezuniyet hediyesi olarak satın alınan tatil evinde genç kız ve arkadaşlarının başına gelen korkunç olayları konu alıyor.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 7
KABUSA YOLCULUK Jeff Seemann'ın yönettiği film, altı arkadaşın korku filmlerinin çekildiği yerlere tur düzenlemesi sonrası yaşadıkları ürkütücü olayları ele alıyor.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 8
ZUHRUF SAYE Leo Yılmaz'ın yönettiği yerli korku filmi, bir adamın karanlık sırlarla dolu gizemli geçmişinin ortaya çıkmasıyla yaşadığı ölümcül kaderi konu ediniyor.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 9
SPY X FAMILY CODE: WHITE Japon yönetmen Takashi Katagiri'nin filmi, yetenekli istihbarat ajanı Loid'un, Eden Akademisi'nde düzenlenen yemek yarışmasında Anna'ya yardım etmesiyle gelişen olayları konu alıyor.
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte animasyondan korkuya 10 yeni film... 10
ÇILGIN HIRSIZ 4 Chris Renaud ve Patrick Delage'nin yönettiği film, Gru'nun yeni ailesi ve sadık hizmetkarları Minyonların maceralarını ekrana taşıyor.

Kevin Costner'ın yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Horizon: An American Saga" gibi büyük prodüksiyonlarla birlikte, farklı ve çarpıcı öyküler anlatan "Merhamet Hikayeleri" ve Abbas Rafei imzalı "Reyhan" gibi derinlikli yapımlar da seyirciyle buluşacak. Ayrıca, korku tutkunları için heyecan verici seçeneklerle dolu bir hafta bizleri bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *