"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2740 %-0.02
37,0535 %0.12
2.306.402 %0.314
2.999,63 0,23
Ara
İşçi Haber Genel İstanbul'da çete operasyonu: 47 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da çete operasyonu: 47 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler ve çevre ilçelerde yaklaşık 30 saldırı düzenleyen suç örgütü mensuplarının buluşma noktalarına operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'daki suç örgütlerinin belirlenmesi ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürdü. Yapılan operasyonlar sonucunda Esenler ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren yaklaşık 30 saldırı gerçekleştiren suç örgütü tespit edildi. R.T. ve A.Ç. isimli şahısların liderliğindeki suç örgütü mensuplarının toplantı ve faaliyetlerini yürüttükleri adresler belirlendi. 9 Temmuz tarihinde polis ekipleri tarafından düzenlenen eşzamanlı operasyonda, suç örgütü lideri R.T. dahil olmak üzere 47 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Adli makamlarca bir şüpheliye adli kontrol hükümleri uygulanırken, 46 şahıs ise "Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme, Tehlikeli Madde Bulundurma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *