"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2381 %0.05
37,0161 %-0.03
2.312.918 %0.381
3.022,67 1,02
Ara
İşçi Haber Genel TBMM'de güvenlik duvarı güçleniyor: Dikmen girişi için yeni önlemler

TBMM'de güvenlik duvarı güçleniyor: Dikmen girişi için yeni önlemler

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama döneminde güvenlik önlemlerini güçlendirmeye yönelik önemli adımlar atıyor.

TBMM'nin Dikmen girişine özel olarak ziyaretçilerin kullanacağı ikinci bir güvenlik noktası kuruldu. Bu yeni düzenleme, ziyaretçi akışını yönetmek ve Dikmen girişindeki yoğunluğu azaltmak amacıyla gerçekleştirildi.

Yeni güvenlik noktasından sadece ziyaretçiler geçiş yapabilecek. Araçlar için Meclis otoparkında düzenlemeler yapılacak ve ziyaretçilere bölgesel izin kartları verilecek. Bu sayede ziyaretçi trafiğinin daha düzenli ve kontrollü hale gelmesi hedefleniyor.

Meclis çevresindeki güvenlik önlemleri de kapsamlı bir şekilde genişletildi. TBMM ve çevresi, 1.167 kamera ile gece-gündüz izleniyor. Anlık görüntüler, 7 gün 24 saat takip ediliyor. Ayrıca, yeni yasama döneminde görev alacak güvenlik personeline kriz yönetimi ve psikolojik eğitim veriliyor.

1 Ekim'de başlayacak yeni dönemde, Meclis'te temizlik ve tadilat çalışmalarına da hız verilmiş durumda. Kulislerden komisyon salonlarına kadar pek çok alanın bakım ve onarımı sürüyor, bu da Meclis'in daha etkin bir şekilde çalışabilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *