Yeni bir mağduriyetin tekrar yaşanmaması adına gösterdikleri mücadeleye devam eden EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve beraberindeki üyeleri; staj, ABO gibi mağduriyetleri de dile getiriyor. Özellikle katıldığı Tv programlarında stajın SSK başlangıcı sayılması için konuşmalar yaparak konuyu gündemde tutmaya çalışıyor. Gerek sosyal medya platformlarında yapılan etkinlik çalışmaları gerekse siyasi isimlerle tek tek görüşmek olsun; gelecek düzenlemenin Meclis'e sunulmasında büyük bir payı olan EYT Federasyonu, mağdurların sesini duyurmaya devam ediyor. 

EYT Federasyonu Gönül Boran Özüpak, yarın Beyaz Tv'de yayınlanan Uyan Türkiyem programının konuğu olacak. 

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'TAHİR SARIKAYA İLE EYT EMEKLİLİKTE EMEKLR YAŞA TAKILANLAR ONU 2020 BEYΛZ BEYAZ TV Ekranlarında UYAN TÜRKİYEM Programının KONUĞU OLACAĞIM 03 ARALIK 2022 CUMARTESİ 10:00 CANLI YAYIN GÃNUL BORAN ÃZUPAK EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR FEDERASYON BAŞKANI' görseli olabilir

Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor! Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor!