"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2408 %0.05
37,0400 %0.03
2.304.002 %0.033
3.014,78 0,75
Ara
İşçi Haber Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan, Narin'in vahşice katledilmesinin derin bir üzüntü yarattığını belirterek, "Narin evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu acı haber hepimizi derinden etkiledi. Üzüntümüz tarif edilemez" ifadelerini kullandı.

Narin Güran’ın kaybolduğu günden itibaren güvenlik güçlerinin yoğun bir şekilde arama çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Erdoğan, "19 gün süren aramalar sonucunda maalesef sevindirici bir haber alamadık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Narin’i katledenlerin adalet önünde hesap vermesini sağlayacaklarını belirterek, "Narin’i bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *