"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Gündem DEM Partili Gergerlioğlu şaibe iddialarını değerlendirdi: Nasıl olur da böyle bir servetin sahibi olur?

DEM Partili Gergerlioğlu şaibe iddialarını değerlendirdi: Nasıl olur da böyle bir servetin sahibi olur?

İzmir'de iki hakimin milyonlarca lira değerindeki daire alımlarıyla ilgili şaibe iddialarını değerlendiren DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bakın paylaşımda hangi ifadeler yer aldı...

Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşımda bulunan Gergerlioğlu, paylaşımında Adalet Komisyonu eski Başkanı Oktay Tabur ve İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erkan Özkaya'nın, 30 Ekim 2023 tarihinde İzmir Kahramanlar'da 29. noterliğinde toplam 31.5 milyon TL değerinde iki daire için satış vaadi sözleşmesi imzaladığını belirterek söz konusu bu alımın nasıl gerçekleştirildiğini sorguladığı düşüncelerine yer verdi. 

Yetkililere seslenen Gergerlioğlu, "Kamu görevlisi iki hakim nasıl olur da böyle bir servetin sahibi olur?" ifadesinde buylundu. Gergerlioğlu, paylaşımında İzmir Valiliği, AKP Genel Merkezi ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a atıfta bulunarak konunun açıklığa kavuşturulması çağrısında bulundu.

Ayrıca, hakimlerin aynı gün şirkete 2 milyon TL ödeme yaptıklarını ve 24 Ocak 2024 tarihinde de şirkete 29.5 milyon TL daha ödeneceğini aktaran Gergerlioğlu, kamuoyunun bu duruma tepkisiz kalmaması gerektiğinin altını çizdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *