"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Dışişleri Bakanlığı'na önemli atamalar yapıldı

Dışişleri Bakanlığı'na önemli atamalar yapıldı

Dışişleri Bakanlığı'nda önemli atamalar gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, AGİT, OECD ve çeşitli büyükelçiliklerde yeni temsilciler görevlendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Dışişleri Bakanlığı'nda önemli atamalar gerçekleştirildi.

ATAMALARIN DETAYLARI

Yapılan atamalara göre, Türkiye'nin Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Daimi Temsilciliği’ne Çok Taraflı İlişkiler Genel Müdürü Zeynep Kızıltan getirildi. Aynı zamanda, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Daimi Temsilciliği’ne de Uluslararası Ekonomik İşler Genel Müdürü Esen Altuğ atandı.

YENİ BÜYÜKELÇİLER

Atamalar arasında, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçiliği’ne Destek Hizmetleri Genel Müdürü İrfan Neziroğlu’nun, Beyrut Büyükelçiliği’ne ise İkili İlişkiler Genel Müdürü Murat Lütem'in atanması dikkat çekti.

Bu atamalar, Türkiye'nin uluslararası ilişkilerdeki stratejik pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Dışişleri Bakanlığı'nın üst düzey yöneticileri olarak atanan isimlerin deneyim ve uzmanlıkları, Türkiye'nin dış politikasına katkıda bulunacak önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *