"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Elazığ’da okullar tatil mi? Vali Hatipoğlu'dan açıklama geldi

Elazığ’da okullar tatil mi? Vali Hatipoğlu'dan açıklama geldi

Elazığ’da okullar tatil mi, 16 Ekim Çarşamba Elazığ’da okullar açık mı, kapalı mı diye araştıran vatandaşlara Vali Hatipoğlu'dan açıklama geldi.

Elazığ‘da okullar tatil mi, okullar ne zaman açılacak 16 Ekim Çarşamba Elazığ‘da okullar açık mı, kapalı mı sorularına depremi hisseden vatandaşlar tarafından yanıt aranıyor. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu’da hissedilen büyük bir deprem meydana geldi. Peki, Elazığ‘da okullar ne zaman açılacak? Afad‘dan yapılan açıklamada merkez üssü Malatya olan depremin büyüklüğünün 5.9 olduğu bildirildi. Elazığ‘da okullar tatil mi? 16 Ekim Çarşamba Elazığ‘da okullar açık mı, kapalı mı? İşte detaylar...

ELAZIĞ’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu’da hissedilen büyük bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Saat 10.46’da kaydedilen sarsıntı yerin 10.07 kilometre derinliğinde oluştu. Deprem, başta Doğu Anadolu olma üzere Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu’da da birçok ilden hissedildi. Suriye devlet basınından elde edilen bilgilere göre, sarsıntı, Suriye’nin Halep, Haseke ve Deyr El Zor bölgelerinden de hissedildi. Önce Malatya'da okulların 1 gün tatil edildiği açıklandı, ardından Elazığ'dan da açıklama geldi.

Malatya’nın ardından Elazığ‘da da Vali Numan Hatipoğlu eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Elazığ'da Okullar Tatil Mi

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya ve Elazığ’da okulların bugün tatil edilmesinin ardından, 17 Ekim’de tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

Okulların yarın tatil olup olmayacağıyla ilgili valilikler tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

DEPREM NEREDE GERÇEKLEŞTİ?

Diyarbakır, Elazığ ve Malatya’da hissedilen büyük bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada merkez üssü Malatya olan depremin büyüklüğünün 5.9 olduğu bildirildi. Malatya ve Elazığ’da eğitime bir gün ara verildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 6.0 olarak açıkladı. Rasathaneye göre sarsıntı yerin 6.5 kilometre derinliğinde oluştu.

Elazığ'da Okullar Tatil Mi2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *