"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2381 %0.05
37,0161 %-0.03
2.312.918 %0.381
3.022,67 1,02
Ara
İşçi Haber Gündem Eleştiri oklarının odağındaki isim: Okan Buruk

Eleştiri oklarının odağındaki isim: Okan Buruk

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi elemesine rağmen, Okan Buruk'un oyun sistemi maçın ardından eleştirilmeye başlandı.

Şampiyonlar Ligi play-off ikinci maçında Galatasaray, Molde'yi Icardi ve Angelino'nun golleriyle 2-1 mağlup ederek, tarihinde 17. kez gruplara kalmayı başardı. Şampiyonlar Ligi'ne ayak basan basan Cimbom, yaklaşık olarak 35 milyon Euro'luk hoşgeldin ücretini de kasaya koyacak.

Gazeteci Leven Tüzemen'in maçın ardından yaptığı yorumlar şu şekilde:

''Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne girdi ama hem statta hem de televizyon başında izleyenlerin inanıyorum ki tansiyonları tavan yaptı. Zafer, doğum sancısı gibi gerçekleşti. Maça kötü başlayan ama İcardi'nin attığı penaltı ile öne geçen G.Saray, Molde'ye karşı çok etkili olamadı. Özellikle Norveç ekibi, dirençli oyunu ve müthiş fizik gücüyle G.Saray'a nefes aldırmadı.'' dedi.

İSTİFAYA ÇAĞRILDI

Galatasaray, Süper Lig'de 10 hafta sonunda 17 puanda kalırken Dünya Kupası'na kadar olan fikstürü de bir hayli zorlu... Cimbom bu süreçte Alanyaspor ve Beşiktaş ile içerde oynayacak. Karagümrük ve Başakşehir ile deplasmanda mücadele edecek... Kayserispor mağlubiyeti sonrası Galatasaray taraftarının bir kısmı kötü futbol nedeniyle teknik direktör Okan Buruk'u sosyal medyada istifaya çağırdı. Sarı-Kırmızılı taraftarların bir kısmı Fatih Terim'in tekrar göreve gelmesi gerektiğini belirtirken bir kısmı da yabancı bir teknik adamla yola devam edilmesi görüşünde...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *