"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Fethullah Gülen öldü!

Fethullah Gülen öldü!

Fethullahçı medya organları, FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu.

Fethullahçı medya organları, FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede 20 Ekim'de öldüğünü açıkladı. 

FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen, 83 yaşında ABD'de öldü. Yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ölüm haberini doğruladı. Ebuseleme Gülen, “Fethullah Gülen hayatını kaybetti” ifadelerinde bulundu.

FETÖ ELEBAŞI FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ

Örgüt yönetiminin en çok kullandığı sosyal medya hesaplarından “Herkülnağme”de yapılan paylaşımda, elebaşı Gülen'in öldüğü duyuruldu. Herkülnağme'deki paylaşımın ardından örgüte ait diğer sosyal medya hesaplarında aynı haber dolaşıma girdi. Gülen'in akrabaları ve örgüt yönetimine yakın olup sosyal medyada aktif olan çok sayıdaki isim elebaşın öldüğünü ifade etti.

fetö terör ÖRGÜTü İÇİNDE NELER OLACAK?

Fethullah Gülen, en son ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunduğu çiftlikten başka bir yere götürülürken görüntülenmişti. FETÖ terör örgütü elebaşı Gülen'in uzun zamandır sağlık sorunları yaşadığı biliniyordu ve Gülen'in ölümünün ardından örgüt içinde nasıl bir süreç yaşanacağı merak ediliyor.

Gülen'in ölümüne dair detaylar henüz netleşmedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *