"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Gündem İmamı okla vurmuştu: Görgü tanığından o anlara ilişkin açıklama

İmamı okla vurmuştu: Görgü tanığından o anlara ilişkin açıklama

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen skandal olayda M.F.G., cami imamını okla vurarak yaralamıştı. O anlara şahit olan görgü tanığı, "Şahsın bize oku doğrulttuğunu gördüm" diyerek yaşananları anlattı.

Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide yaşanan skandal olayda  M.F.G. , camide imamlık yapan D.K'yi okla vurarak yaralamıştı. Olayın ardından ekiplerce şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatılırken M.F.G yakalanarak emniyete götürülmüştü. Yaşanan olaya ilişkin görgü tanığı konuştu. 

"BU ŞORTLU KİŞİNİN NAMAZ KILMASINA NEDEN İZİN VERİYORSUN" DİYEREK SALDIRMIŞ

Öğle namazı için camiye gittiğini ve bu sırada bir kişinin caminin dış bölümünde şortlu birinin namaz kılmasına sinirlendiğini aktaran esnaf Murat Salim, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Daha sonra bu şahıs geldi. 'Bu şortlu kişinin namaz kılmasına neden izin veriyorsun?' diyerek, imama saldırdı. Bunun üzerine imam içeri geçti. Biz şahsı dışarı çıkardık. Namazı kılıp dışarı çıktığımızda şahsın bize oku doğrulttuğunu gördüm. Birinci oku attığında imamın sağ tarafına isabet ettiğini gördüm. İkinci oku taktığını gördüğümde koşarak saldırganın üzerine atlayarak saldırganı etkisiz hale getirdim." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *