"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2719 %-0.01
37,0378 %0.01
2.304.300 %0.052
3.024,82 -0,10
Ara
İşçi Haber Gündem İYİ Parti'de devir teslim heyecanı: Müsavat Dervişoğlu görevi devraldı

İYİ Parti'de devir teslim heyecanı: Müsavat Dervişoğlu görevi devraldı

Gerçekleştirilen olağanüstü kongrede Müsavat Dervişoğlu'nun genel başkan seçildiği İYİ Parti'de devir teslim töreni gerçekleştirildi. Dervişoğlu, görevi son Genel Başkan Meral Akşener'den devraldı.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda oyların çoğunluğunu alarak genel başkan seçildi. Dervişoğlu, bugün gerçekleştirilen törenle görevi Meral Akşener'den devraldı.

"BİR BİRİKİMİ DE DEVREDİYORUM"

Parti genel merkezinde bulunan Meral Akşener, Dervişoğlu'nu kapıda karşıladı. Daha sonra Akşener ve Dervişoğlu, partililerin alkışları arasında devir teslim için makam katına çıktı.

Burada yapılan törenle Dervişoğlu, görevi Meral Akşener'den devralarak genel başkanlık görevine bugün itibariyle başladı.  Akşener, Dervişoğlu'na çiçek takdim ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.  

Akşener, kurumsallığı oluşan bir siyasi parti olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Ben Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na bir sandalye devretmiyorum, bir birikimi de devrediyorum. Bu hepimizin ortak birikimi." 

Devir teslim törenin ardından Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'i partililerin alkışları arasında aracına kadar uğurlarken Akşener ise burada partililer ile vedalaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *