"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2780 %-0.23
37,0263 %0
2.312.811 %-0.664
3.027,85 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem Kabine toplanıyor! Gündemde neler var?

Kabine toplanıyor! Gündemde neler var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Kabine toplantısında konuşulacak konular neler?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün saat 15.00'te Beştepe'de gerçekleştirilecek. Kabinede konuşulacak konular ise merak konusu oldu. 

Bugün gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının gündeminde Koronavirüs vakaları, Rusya-Ukrayna gerilimi olacak.

Rusya-Ukrayna Gerilimi

Bugün Beştepe'de gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti,  Rusya-Ukrayna gerilimi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapılacak görüşme ve Doğu Akdeniz'deki son durum ön planda olacak. Konular hakkında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bilgi vermesi bekleniyor.

Koronavirüs Vakaları

Kabine Toplantısında gündem olacak konulardardan bir diğeri ise artan Koronavirüs vakaları, salgınla nasıl mücadele edileceği, aşılama oranlarının artırılması ve atılabilecek yeni adımlar olacak. 

Ekonomik Gelişmeler

Kabine Toplantısında konuşulması beklenen bir diğer konu ise yaşanan ekonomik gelişmeler. Bu bağlamda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kur, faiz ve enflasyon üçgeninde yapacağı çalışmalar konuşulacak. Enflasyonun düşürülmesine yönelik gelen alternatif öneriler değerlendirilecek.

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *