"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Gündem Kız arkadaşıyla birlikte yürüyen genç bıçaklı saldırıya uğradı

Kız arkadaşıyla birlikte yürüyen genç bıçaklı saldırıya uğradı

İstanbul'da kız arkadaşıyla yürürken arkasından gelen iki kişi tarafından bıçaklanan gencin kanlar içinde yere yığılması kameralara yansıdı.

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde bir gencin kız arkadaşıyla yürürken peşlerine takılan iki kişi tarafından defalarca bıçaklanması kameralara yansıdı. 

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde, önceki gün 02.00 sıralarında, iddialara göre yanında kız arkadaşıyla yürüyen gencin peşine 2 şüpheli takıldı.

Şüpheliler, gence laf atarak durmasını söyledi. Şüphelilerin geldiğini gören genç duraksarken, yanında bulunan kız arkadaşı olay yerinden uzaklaştı. Belindeki bıçakları çıkartan şüpheliler, gencin üzerine saldırarak defalarca bıçakladı.

Genç kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheliler koşarak uzaklaştı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Bir süre yerde yattıktan sonra ayağa kalkan yaralı gencin yardımına arkadaşları koştu. Yaralı genç, bir sokak ileride tekrar yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı gencin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri, çevrede bulunan görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu. Görüntüleri izleyen ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

“SARHOŞ GALİBA DİYE DÜŞÜNDÜM”

Gece seslere uyandığını söyleyen mahalle sakini Ahmet Merkit, “Gece yarılarıydı bir ses oldu. Her zaman oluyor genelde. Burada merdivenlerde falan oturanlar oluyor. Biz kale almadık. Biraz konuşma uzayınca bir bakalım dedik. Yerde bir yatan vardı. Sarhoş galiba diye düşündüm. Arkadaşları ayıltmaya çalışıyor zannettim. Ondan sonra baktım durum ciddi. Başka arkadaşlar da aramış. Polis geldi. Arkasından da ambulans geldi. Alıp götürdüler. Sonra bir araştırma yaptılar. 58. Bulvar’da bıçaklanmış. Kalbinden, elinden, kafasından darbeler almış. Orada 3-4 arkadaşlardı. Polis sorguladı. Yaralıya polis adını sordu. Tam konuşamıyordu ama Recep diye cevap verdi.” şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *