"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Gündem Meteoroloji uyardı: Olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı!

Meteoroloji uyardı: Olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı!

Son günlerde giderek soğuyan havalarla birlikte vatandaşlar, havalar ne zaman ısınacak sorusunu aratmaya başladı. Meteorolojiden yayınlanan hava durumu raporuna göre, mevsim normallerinin altında sereden hava sıcaklıklarının artacağı ancak sağanak yağışların kapıda olduğu bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporunda; Kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak artacağı ve genellikle mevsim normalleri civarında, hafta sonundan itibaren iç ve batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bildirildi. 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteorolojiden yapılan uyarıda yağışların, Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiği aktarılarak ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. 

TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR

Söz konusu raporda Ege bölgesinde yer yer toz taşınımı beklendiği bildirilerek; Görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *