"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2517 %-0.03
37,0413 %0.09
2.304.856 %-0.741
3.032,11 0,14
Ara
İşçi Haber Gündem Meteoroloji'den Karadeniz için uyarı: O günlere dikkat!

Meteoroloji'den Karadeniz için uyarı: O günlere dikkat!

Karadeniz bölgesine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, yaptığı açıklamada bugün iç ve kuzey kesimlerde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini, özellikle Karadeniz bölge genelinde yağışların kuvvetli olmasını tahmin ettiklerini, ayrıca Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yağışların çok kuvvetli, yer yer şiddetli olacağını duyurdu. 

"TEDBİRLİ OLMALARINI İSTİYORUZ"

Yurt genelinde önümüzdeki 1 hafta boyunca etkili olacak hava durumuna ilişkin DHA'ya açıklamalarda bulunan Tekin, şu sözleri sarf etti:

"Burada yer yer 100 kilogramı aşan yağışları görebiliriz. Buradaki vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istiyoruz. Pazar günü bu yağışlı sistem ülkemizin kuzeydoğu kesimlerine çekilecek. Yeni haftada ise ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde daha dar alanda, hafif orta kuvvetli yağışları göreceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *