"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2656 %-0.04
37,1220 %0.35
2.294.392 %0.639
3.014,77 0,73
Ara
İşçi Haber Gündem Müge Anlı'da kan donduran olay! Üvey kızlarını aramaya çıkan adam yıllarca istismar etmiş

Müge Anlı'da kan donduran olay! Üvey kızlarını aramaya çıkan adam yıllarca istismar etmiş

Müge Anlı'da bir üvey babanın kızlarını yıllarca istismar ettiği ortaya çıktı. Kayıp kızlar 15 günün ardından bulunduktan sonra yaşadıkları her şeyi anlattı.

Ünlü gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında işlenen olay herkesi dehşete düşürdü. Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan gerçekler tüm Türkiye'yi şoke etti. 

Üvey kızı ve kızının arkadaşını aramak için Müge Anlı'ya başvuran Selahattin isimli bir şahıs "ım ve arkadaşı kaçmak için öğünlerime ilaç attı" iddiasında bulunmuştu. Figen ve Bahar isimli kızlar 15 günün ardından bulundu. 

"HEPİNİZİ KARIM YAPACAĞIM" DİYORDU

Programda F.T.B. ve B.D adlı kızları arayan Selahattin ile ilgili kan donduran gerçekler de bir bir ortaya çıktı. Adamın, genç kızlara ve yanındakilere "Hepinizi karım yapacağım" dediği ve üvey kızlarına yıllardır cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Kayıp kızlar yaşadıklarını Müge Anlı'ya anlattı. Figen, "14 yaşından beri bu adam bizi tecavüz ediyor. Bize satırla saldırıyordu, bizi dövüyordu. Bize 'Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu. Bunlar annemin gözünün önünde yapılıyordu. Sen de korkundan susuyordun. Ondan korkma” dedi. 

"SEN BU KIZLARI İSTİSMAR EDİP NASIL GELİP BİR DE ARARSIN?"

Müge Anlı, Selahattin isimli şahsa "Gözünüz aydın kızlar bulundu. Sen utanmadan nasıl benim stüdyoma geldin? Allah seni şaşırttı mı, yanılttı mı ne oldu? Sen utanmadan bu kızları aramak için benim stüdyoma nasıl geldin? Terbiyesiz adam. Senin bu kızlara neler yaptığının videoları elimde, ahlaksız! Sen bundan sonra bana değil savcı ve hakime söyleyeceksin. Sen bu kızları istismar edip nasıl gelip bir de ararsın? Ben gözüme mi inanacağım sana mı? Bütün videoların elimde. Sen nasıl bir anlaşma istiyorsun?" şeklinde ateş püskürdü. 

ADAM GÖZALTINA ALINDI

Kızların annesi ise "Ben hiçbir şeyin böyle olacağını bilmiyordum. Ben olayların yarısını biliyordum ama bir şey diyemedim. Gidecek yerim yok adamla kalacağım" diyerek herkesi şoka soktu. 

Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro amirliği ekiplerince Selahattin Yalnız, gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *