"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşi, saldırıyı öğrendiği anları anlattı

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşi, saldırıyı öğrendiği anları anlattı

İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıda hayatını kaybeden 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz, acı olayı telsiz anonsu ile öğrendiğini ifade ederek o anları anlattı.

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı nedeniyle gözaltına alınan ve hakkında 26 ayrı suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'nin, Dudullu Polis Merkezi'nden kaçmasının ardından yaşanan olayda şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın Sivas’taki babaevine taziye ziyaretleri sürüyor.

"ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"

Taziyeleri kabul eden eşi Semih Yılmaz, yaşadıkları zor süreci dile getirdi. “Sözün bittiği yerdeyiz,” diyen Yılmaz, “İlk haberi aldığımdan bu zamana kadar yaşadığım ve yaşadığımız şeyler çok zor. Tüm ülke arayarak, mesaj atarak destek oldu. Herkes dua etti, ağladığını söyledi. Vatan sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşinin paylaşımı yürekleri sızlattı!  “Sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu” - Yaşam Haberleri

"BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ"

Yılmaz, olayın gerçekleştiği gün de görevde olduğunu belirterek, “Aynı vardiyada çalışıyorduk. 17.15'te evden çıktım. Yanlış hatırlamıyorsam, 22.00 veya 23.30 gibi telsiz sesi duydum. 'Dudullu Polis Merkezi'ndeki polis yaralandı' anonsunu duyunca hemen eşimi aradım. Açmadı, çok merak ettim. Silah arkadaşlarıma, 'Ben burada duramıyorum, beni götürün' dedim. Yolda giderken bir arkadaşım, 'Kardeşim, vurulanlardan birisi de senin eşinmiş' dedi. O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne yapacağımı bilemedim,” dedi.

"ŞEHİT OLMAYI ÇOK İSTİYORDU"

Semih Yılmaz, haberi aldıktan sonra hemen hastaneye geçtiklerini belirterek, “Hastanede de diğer silah arkadaşlarım hep yanımdaydı. Müdürlerimiz geldi. Çok dua ettik. O, şehit olmayı çok istiyordu. Birkaç kez aramızda konuşmuştuk; önce ben olayım, sonra sen olursun diye. Öyle aldım haberini…” diye konuştu.

ADALET BEKLENTİSİ

Zanlı hakkında devletin gerekeni yapacağına inandığını belirten Yılmaz, “O konu benim için farklı bir boyut. Belki söylenecek çok söz var ama devletimizin gereğini yerine getireceğine inancım tam. Başka Şeyda’lar şehit olmasın, başka anaların, babaların, eşlerin, çocukların canı yanmasın. Devletimizden bunu diliyorum. Bu suç makinelerine karşı biraz daha dikkatli olunmasını talep ediyorum. Dediğim gibi ben yandım, başka ailelere ateş düşmesin,” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *