"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2681 %0.02
36,9719 %-0.09
2.278.610 %-0.99
3.030,37 0,08
Ara
İşçi Haber Gündem Skandallar bitmiyor! Ambulansın önünü kesip içinde hasta var mı kontrol ettiler

Skandallar bitmiyor! Ambulansın önünü kesip içinde hasta var mı kontrol ettiler

İstanbul Kadıköy'de yaşanan olayda motosikletli iki kişi, acil hasta taşıyan ambulansın önünü keserek hastayı görmek istedi. O anlarda kullanılan "Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz" ifadesi ise şok etkisi yarattı.

Kadıköy'de yaşanan skandal olayda motosikletteki iki kişi siren çalarak ilerleyen ambulansın önünü keserek içindeki nakil olan hastayı görmek istedi. Zorlamalar neticesinde ilerleyemeyen ambulans şoförü hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı.

"BİZ BU AMBULANSTA HASTA OLDUĞUNA İNANMIYORUZ"

Dün saat 15.00 sıralarında Bostancı yan yolda yaşanan olayda, motosikletli iki kişi tarafından bir belediyeye ait siren çalarak hastaneye yetişmeye çalışan hasta nakil ambulansının önü kesildi. Ambulans şoförü ile tartışmaya başlayan trafik magandaları, içerde bulunan hastayı görmek istediler. O anlarda ambulan şoförünün kameralarına yansıyan görüntülerde magandalar “Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz" ifadesinde bulundu.

Ambulans şoförü bir türlü ikna edemeyince mecburen ambulansın kapısını açarak hastayı göstermek zorunda kaldı. Kameralara yansıyan görüntülerde, hastayı gören iki maganda ikna olunca olay yerinden ayrılarak uzaklaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *