"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2520 %0.09
37,1247 %0.28
2.307.956 %-1.538
3.013,35 0,70
Ara
İşçi Haber Gündem TRT Haber’den sembolik mesaj: Sunucunun kıyafetindeki büyük gönderme!

TRT Haber’den sembolik mesaj: Sunucunun kıyafetindeki büyük gönderme!

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberi TRT Haber ekranlarında duyurulurken, spiker Oya Eren Özkan’ın tercih ettiği kıyafet dikkatleri üzerine çekti.

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberi TRT Haber ekranlarında duyuruldu. Spiker Oya Eren Özkan’ın tercih ettiği kıyafet, dikkatleri üzerine çekti. Özkan, yayında Gülen’in ölümünü duyururken, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi gecesinde silah zoruyla bildiri okutulan sunucu Tijen Karaş’ın giydiği lacivert ceket kombini ile ekrana çıktı. Bu detay, sosyal medyada yoğun şekilde tartışıldı.

TRT spikerinden Feto sözleri! Hakkımız haram olsun - Trabzon Haber Sayfası

"HAKKIMIZ HARAM OLSUN"

Canlı yayında Gülen’in ölümünü aktaran Özkan, “Vatan haini, din düşmanı Fetullah Gülen öldü” ifadelerini kullandı. Sözlerine devam ederken, “Tüm ömrü, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletine kumpas kurmakla geçti. Bu haberi verirken şunu da söylemek istiyorum: 'İyi bilmezdik.' Kendisine hakkımız haram olsun,” açıklamasında bulundu.

Özkan’ın hem kıyafet tercihi hem de açıklamalarında kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, bazı kullanıcılar bunu sembolik bir mesaj olarak değerlendirdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *