"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,3194 %0.04
37,1461 %0.26
2.281.443 %-1.508
2.992,89 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem Türk milletinin şanlı tarihinin 99. yılı! 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun

Türk milletinin şanlı tarihinin 99. yılı! 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki Türk ordusunun 26 Ağustosta başlattığı 30 Ağustos'ta büyük zaferle sonuçlandırdığı Büyük Zafer'in 99. yılı kutlu olsun.

Türkiye tarihi açısından oldukça önemli bir yere sahip olan 30 Ağustos Zafer Bayramı,  Anadolunun dört bir yanı düşmanların işgali altındayken Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türk ordusu'nun verdiği büyük mücadele sonucunda Anadolu düşmanlardan temizlendi. 

Büyük Zaferin 99.Yılı

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Türk ordusunun 26 Ağustos 1922 yıında başlayıp 30 Ağustos'ta büyül bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, gelmiş geçmiş en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe adını altın harflerle kazıdı.

Gerek süngülerle gerekse kanla kazandığımız Büyük Taarruz, Dünyanın gördüğü büyük başarı ve Türklerin kendini ispatladığı kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Türk ordusu bütün cephelerde taarruza geçmiş ve buu taarruzlar çoğunlukla süngü hücumlarıyla ve insanüstü çabalarla gerçekleştirilmiştir. Türk Cumhuriyeti'nin temeli bu zaferle sağlamlaştırıldı ve Andolu düşmanlardan tamamen temizlendi.

Büyük Zaferin 99. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden korkusuz Türk askerlerini rahmetle anıyor, yaptıkları büyük fadakarlıktan dolayı önünde saygıyla eğilerek Türk milletinin ve kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.

 

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *