"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Gündem Üç konfederasyondan asgari ücret hamlesi: Ortak basın açıklaması yapacaklar

Üç konfederasyondan asgari ücret hamlesi: Ortak basın açıklaması yapacaklar

DİSK, TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ bugün saat 11.00'de asgari ücrete ara zam talebine ilişkin ortak açıklama yapacak. Açıklama, TÜRK-İŞ binasında yapılacak.

Vatandaşlar hayat pahalılığı ile mücadele ederken, ara zamma kapılar kapandı. 3 işçi konfederasyonu ise birleşerek karşı hamleye hazırlandı. DİSK, TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ, bugün TÜRK-İŞ Genel Merkezi’nde asgari ücrete ara zam talebine ilişkin ortak bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel’i ziyaretinin ardından yaptığı basın açıklamasında, bugün yapacakları ortak basın açıklamasını duyurmuştu.

Arslan açıklamasında, “Yarın üç konfederasyon olarak ortak bir metin hazırladık. Yarın TÜRK-İŞ’de bu açıklamalarımızı yaparsak arkadaşlarımıza haksızlık etmemiş oluruz. Birlikte açıklamayı yapacağız. Hem taleplerimizi hem de olması gerekenleri, yaşadığımız zorlukları, sorunları bunları çözümleriyle beraber ortaya koyuyoruz. Sadece eleştirmek değil, çözüm de ortaya koyuyoruz. Umarım, bunu başarmış olacağız yarın” ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *