"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Gündem Yahudi işadamından 'T.C. vatandaşı yahudileri' kızdıracak çıkış: Vatandaşlıktan çıkarılmalı

Yahudi işadamından 'T.C. vatandaşı yahudileri' kızdıracak çıkış: Vatandaşlıktan çıkarılmalı

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Yahudi asıllı Türkiye vatandaşı işadamı Doğan Kasadolu, son olarak T.C. vatandaşı yahudilerine yönelik yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Açıklamasında Kasadoğlu, İsrail ordusuna katılarak Gazze’de savaşan TC uyruklu şahısların vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Yaptığı çıkışlarla gündeme gelen ve kendisini “Vatanına bağlı Osmanlı Yahudisi” olarak tanımlayan musevi işadamı Doğan Kasadolu, son yaptığı açıklamalarla yine gündeme geldi. Açıklamalarında Kasadolu, Hamas'ın bir terör örgütü olmadığını vurgulayarak  hem Türkiye hem de İsrail vatandaşlığı bulunup 7 Ekim’den sonra İsrail ordusuna katılan şahısların TC vatandaşlığından çıkarılması gerektiğini belirtti.

Yahudi asıllı Türkiye vatandaşı işadamı Doğan Kasadolu'nun Yeni Akit gazetesine yaptığı çarpıcı açıklamalardan öne çıkan başlıklar şöyle:

"TEKLİFİ YÜREKTEN DESTEKLİYORUM"

"İsrail’de savaş faaliyetlerinde bulunan Yahudiler yani Türk vatandaşı olan Yahudiler varsa onların bulunmasını istiyoruz. Ben bu kanun teklifini yürekten destekliyorum. Bu tür insanları da protesto ediyorum, telin ediyorum. HÜDAPAR’ın Meclis’e taşıdığı teklifi yürekten destekliyorum.

"ŞU ANDA SAVCILIK SAVAŞIP TEKRAR GERİ DÖNENLER HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPIYOR"

Yalnızca bugün değil, aylardır bu konu üzerinde duruyorum. Hatta bundan 10 sene önce yine bu konu gündeme gelmiş, Ankara’da bir suç duyurusu olmuştu. Fakat netice çıkmadı. Şu anda İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Türkiye’de yaşayıp da İsrail’e gidip savaşıp tekrar geri dönenler hakkında araştırma yapıyor.

"BİZ TÜRK'ÜZ"

Biz Türk’üz. Türkiyemizin menfaati neredeyse oradayız. Bu savaşta Türkiye durumunu ve duruşunu belli etmiştir. Bu savaşta biz Hamas’ın yanında yer aldık ve almaya devam ediyoruz. Hiç kimse gelip de Hamas’a terörist diyemez. Çünkü bizim duruşumuz belli. Politikamız belli."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *