"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2932 %0.06
37,0296 %0.02
2.284.095 %-1.223
2.994,16 -1,12
Ara
İşçi Haber Gündem 'Yerli Wolverine' Adanalı Özer Tetik dikkat çekiyor: Yaptığım tek şey saçlarıma fön çekmek

'Yerli Wolverine' Adanalı Özer Tetik dikkat çekiyor: Yaptığım tek şey saçlarıma fön çekmek

Adanalı Özer Tetik 'Wolverine' benzerliği ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Çevresinden aldığı yorumlar sonrası kendisine 'Wolverine' imajı veren Tetik, "Yaptığım tek şey saçlarıma fön çekmek" açıklamasında bulundu.

'Wolverine' karakterini canlandıran aktör Hugh Jackman ile benzerliğiyle tanınan Adanalı Özer Tetik, 3 yıl önce kendisinde yaptığı imaj değişimi ile 'yerli wolverine' olarak anılmaya başladı. 

Wolverine benzediğini nasıl fark ettiğini anlatan Tetik, küçük bir çocuğun kendisini gördüğünde verdiği şaşkınlık tepkisi sonrası benzerliğinin farkına vardığını ve imajında böyle bir değişikliğe gitme kararı aldığını aktardı. 

ÖZEL OLARAK PENÇE FİGÜRÜ YAPTIRDI

39 yaşında vücut geliştirme antrenörlüğü yapan Tetik, aynı zamanda film ve dizi setlerinde de uzun süredir zaman geçiriyor. 

İmajındaki değişime değinen Tetik, kendisinde ufak değişiklikler yaptığını ve özel olarak pençe figürü yaptırdığını belirtti.

SOSYAL MEDYADA VERDİĞİ POZLAR İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Wolverine benzer bir imaj yaratması sonrası sosyal medyada verdiği pozlar ile dikkat çektiği ve bu karakter ile organizasyonlara katıldığını belirten 3 çocuk babası Tetik, çocuklarınında bu durumdan memnun olduğunu aktararak devamında şu ifadelerde bulundu:

"Nereye baksam sakallı, bıyıklı adamlar görüyordum. Sakal, bıyık bırakan ünlü olmaya çalışıyor diye düşündüm ve kendime 'Özer sen bu bıyıkları kes' dedim. Setimiz bitti, bıyıklarımı kestim. İlerleyen zamanlarda iş yerine gittim ve mola sırasında 9 yaşlarında bir çocuk bana 'abi sen aynı Wolverine'e benziyorsun' dedi. Ben de açtım bir karaktere, bir kendime baktım. 'Ben buyum' dedim."

"BEN DOĞALLIĞIMLA BENZİYORUM"

'Yerli Wolverine' olarak anılan Taşçı, karaktere benzemek için herhangi bir çaba harcamadığını ve insanların ilgisinin kendisini mutlu ettiğini belirterek şu sözleri sarf etti:

"Ben doğallığımla benziyorum. Yaptığım tek şey saçlarıma fön çekmek, hepsi bu. 3 senedir 'Wolverine' modundayım ve gençlerin hoşuna gidiyor. 'Wolverine buralarda' diyerek fotoğraf çektirmeleri, yolda yürürken yanıma gelip İngilizce konuşmaları beni mutlu ediyor. Dışarıya çıktığımda görenler şaşkınlık içerisinde kalıyor. Bir alışveriş merkezine gidiyorum, daha girmeden insanlar bakmaya başlıyor. Kapıdaki güvenlikler 'bu o değil mi?' diyerek birbirini dürtüyor. 'Ellerinden bıçak çıkan adam geldi' diyorlar. Üçüncü kata çıkana kadar en az 30 kişi fotoğraf çektirmek istiyor. Çarşıda gezerken, otobüse binerken veya iş yerine giderken bu tarz güzel tepkiler alıyorum.

Bu işe başlarken aslında benim belli bir amacım yoktu. 'Wolverine'e benzemek güzel bir his, dünyada ikinci bir benzerinin olmadığını fark ettim. Mesela sosyal medyadan aşırı derecede mesajlar ve yorumlar alıyorum. Bu da beni mutlu ediyor amacım da artık insanlara güzel hatıralar bırakmak"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *