"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2780 %-0.23
37,0263 %0
2.312.811 %-0.664
3.027,85 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler!

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler!

Gazeteci yazar Yılmaz Özdil, katıldığı bir yayında CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu değerlendirmesinde bulundu. Özdil, Kılıçdaroğlu hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Gazeteci yazar Yılmaz Özdil, katıldığı bir yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'yi sert sözlerle eleştirdi. CHP'nin aldığı kararları ve vekillerin aday gösterildiği illeri eleştiren Özdil, şu açıklamalarda bulundu:

''Diyarbakırlı adamı getiriyorsun Nişantaşı'ndan aday yapıyorsun garanti. Kendin Tuncelilisin İzmir'den aday oluyorsun. Tunceli'den aday olsana kardeşim. "Ben bunu söylüyorum bana kızıyorlar. Ben İzmir çocuğuyum. İzmir'de öyle milletvekilleri var, taksi kullanmadan Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya gidemez. Ama İzmir milletvekili. Nasıl olacak? Kendi garanti gördükleri adamları oralara koyuyorlar.''

''Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler''

Atatürkçü kişilerin partiden ihraç edildiğini iddia eden Özdil, ''Bizim varlığı ile onur duyduğumuz, Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkan, Kuvayi Milliye ruhundan olduğuna inandığımız, toplumda karşılığı bulunan bütün CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?'' dedi.

İlginizi çekebilir

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *