Başrolde olduğu projelerle adını sıkça duyuran ünlü oyuncu Hande Erçel, son olarak Suudi Arabistan'ın düzenlediği Red Sea Film Festivali'ne katılarak geceye damga vurdu. Erçel'in özgün ve iddialı tarzı, giydiği siyah kıyafetiyle bir kez daha dikkat çekti.

Gecede baştan aşağı siyahlar içinde şıklığıyla göz kamaştıran Hande Erçel, tercih ettiği elbiseyle olay yarattı. Tarzının ve şıklığının yanı sıra güzellik ve zarafetiyle de ön plana çıkan ünlü oyuncu, takipçilerinden tam not aldı.

640xauto-1-001.webp

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda hayranları, Erçel'in her ne giyse yakıştığını ve adeta ışıl ışıl parladığını belirtti.

640xauto-3.webp

Suudi Arabistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne katılan Hande Erçel, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda giyim tarzıyla da gündemde kalmayı başardı.

640xauto-2.webp

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

Güzel oyuncunun sosyal medya hesapları da geceden karelerle dolup taşarken, takipçileri onun şıklığına hayran kaldı. Erçel, geceye damgasını vuran isimlerden biri olarak adını yazdırdı.