Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını ifade ederek, "31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucu söylüyorum." dedi.

Son olarak A Haber televizyonunda bir canlı yayına konuk olan AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Öndeyiz

Murat Kurum, masasındaki son anket sonucunu paylaşarak, "Biz anket yaptırıyoruz, 1,7 puan öndeyiz. 31 Mart akşamı biz Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum. Rehavete yer yok. Ben sandık günü çok daha farklı olacağını düşünüyorum." dedi.

Kurum, "Şimdi de 'Bakanlar geliyor' diyorlar. Sonuçta Cumhur İttifakı'nın bakanları. Ben o bakanlarla birlikte çalıştım. Sen 7'li masa etrafında oturuyordun, 'Birlikte yol yürüyeceğiz' diyorsun, 6 Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Yardımcılıkları oluyordu. Şimdi yalnızsan dönüp de bir aynaya bak." diye konuştu.

İYİ Parti'de kurultay heyecanı: Genel başkanlık için yarış başladı İYİ Parti'de kurultay heyecanı: Genel başkanlık için yarış başladı