"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2680 %0.01
37,0471 %0.06
2.305.815 %0.933
3.023,96 -0,13
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: EYT'lilerin mağduriyetinin giderilmesi için bir çalışma yapılacaktır.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: EYT'lilerin mağduriyetinin giderilmesi için bir çalışma yapılacaktır.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı TV programında EYT sorununa dair açıklamalarda bulundu.

TV100 kanalındaki Pazar Siyaseti programına katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici EYT sorununa dair açıklamalarda bulundu.

''Maç içinde kural değiştirilmesini doğru bulmuyorum''

Mustafa Destici, ''EYT'lilerle ilgili başından beri söylüyorum. Yani 99'dan önce işe başlamış, devletle bir sözleşme yapmış, şu kadar yıl bu kadar prim çalışırsan emekli olacaksın diye. Maç içinde kural değiştirilmesini doğru bulmuyorum. Burada bir hak mağduriyeti var. Dolayısıyla da bu hak mağduriyetinin de ortadan kaldırılması için biz her fırsatta bunu gündemde tutuyoruz, bunu konuşuyoruz. Ve inşallah inanıyorum ki 2022 yılında kademeli de olsa bu EYT'lilerin mağduriyetinin giderilmesi için bir çalışma yapılacaktır.Yapılması gerektiğini de düşünüyorum. Nasıl 3600'lüler için şu anda bir düzenleme yapılıyor, EYT'liler için de yapılması gerektiğine yüzde 100 inanıyorum. Ve yapılacağını düşünüyorum. Bu konunun da takipçisiyim.'' dedi. 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *