"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2932 %0.06
37,0296 %0.02
2.284.095 %-1.223
2.994,16 -1,12
Ara
İşçi Haber İstanbul İstanbul'da misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz iddiası cinayete dönüştü!

İstanbul'da misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz iddiası cinayete dönüştü!

İstanbul Şişli'de, evine misafir olduğu arkadaşının eşine tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi, ev sahibi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Şişli ilçesi Bozkurt Mahallesi Bilezikçi Sokak’ta meydana geldi. DHA'nın haberine göre, Moğolistan uyruklu Sartuul Alagnuden (55) ve Darkhısuren Alagnuden (48) çiftinin evine, arkadaşları Amarsanaa Bulda ve bir kişi ziyarete geldi. Gece saatlerinde Sartuul Alagnuden, alışveriş yapmak için markete gitti. Bir süre sonra eve dönen Sartuul, arkadaşının eşini darp ettiğini gördü. Bu durum üzerine Sartuul ve Amarsaana arasında çıkan kavgada, Amarsaana Bulda aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı.

Olayı duyan vatandaşların ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Daireye giren ekipler, Amarsaana Bulda’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde bulunan evli çift ve diğer kişi gözaltına alındı.

ÖLEN KİŞİNİN CİNSEL SALDIRIDA BULUNDUĞU İDDİA EDİLDİ

Emniyetteki ifadesinde Darkhısuren Alagnuden, eşinin markete gitmesinden sonra Amarsaana Bulda’nın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve aralarında yaşanan boğuşma sırasında eşinin eve girip durumu fark ettiğini, ardından da başını duvara vurduğu için bayıldığını belirtti. Sartuul Alagnuden ise, marketten dönünce arkadaşının eşini darp ettiğini gördüğünü, aralarında kavga çıktığını ve bıçaklama anını hatırlamadığını ifade etti.

Evli çift, emniyetteki ifadelerinin ardından 'kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi. Olayın tanığı olan ev sahibi Hanifi Yıldız, "Gece saatlerinde kavga sesine uyandık. Olayın ardından sabah saatlerinde polis ve ambulans ekiplerini çağırdık. Geldiklerinde manzara korkunçtu. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılar gelerek incelemelerde bulundu. Cinayete neden olan kişi kelepçelenerek polis merkezine götürüldü. Misafirlerden biri sırtından bıçaklanarak öldürülmüştü. Kiracılarımız olan bu Moğolistanlı çiftin neden kavga ettiğini veya cinayetin sebebini bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *