KİT taşeron işçileri, KİT-DER çatısı altında örgütlenerek yetkililere çağrıda bulunuyor. 

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) bünyesinde çalışan taşeron işçiler, ülkenin ekonomik kalkınmasına önemli bir rol oynuyorlar. KİT işçileri, enerji, ulaştırma, savunma gibi ülkenin geleceğini şekillendiren sektörlerde görev alıyor ve kamu hizmetlerinin kesintisiz sürmesi için gayret gösteriyor.

Özgür Özel, Kamu iktisadi teşebbüslerinde çalışan taşeron işçilerin sesi oldu! Özgür Özel, Kamu iktisadi teşebbüslerinde çalışan taşeron işçilerin sesi oldu!

Türker Ateş'ten kademeli emeklilik çağrısı: 1 gün ile 17-20 yıl geç emeklilik olmaz Türker Ateş'ten kademeli emeklilik çağrısı: 1 gün ile 17-20 yıl geç emeklilik olmaz

Ancak bir dizi problemle karşı karşıya kalan KİT taşeron işçileri hak ettikleri değer ve desteği alamadıklarını belirtiyor. KİT işçileri, diğer kurumlarda çalışanlara kıyasla çok daha düşük ücret kazanıyor. Bu durumda geçim sıkıntısı çekiyorlar. Güvencesiz bir şekilde çalışan KİT taşeron işçileri, iş güvenliği ve sağlık gibi konularda da yeterli korumaya sahip değil.

KİT-DER çatısı altında örgütlenen işçiler, Özgür Özel ziyareti, "Şahsımı ve KİT-DER yönetim kurulunu makaminda kabul eden CHP genel başkanı sayın Özgür Özel beyi kadro davamizın çözumu icin gerekli bütün adımlarin atilacagini bu davanin takipcisi olacagini beyan etmistir göstermis oldugu ilgi alakadan dolayı teşekkur ederim." ifadeleriyle paylaştı.

Özz1

Öz2

Öz3

G N J C3K5 Ws A A Yew R

Editör: Zeynep Peksoy