Zonguldak Ereğli'de bir lisede çekilen görüntüler akran zorbalığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ereğli'de bir meslek lisesinde kayda alınan görüntülerde, engelli öğrenciye, sınıf arkadaşları tarafından yapılan zulüm, saniye saniye kaydedildi.

DEFALARCA YUMRUKLADILAR

Sınıf arkadaşlarının arasında kalan engelli öğrencinin yaşadığı zor anlar, izleyenlerin yüreğini sızlattı.

Arkadaşlarının engelini görmezden gelerek alay eden, M.D., Y.U., C.E isimli öğrenciler, N.G' isimli engelli öğrenciyi dakikalarca darp etti. 

N.G'yi darp ettikten sonra, yere yatırarak zorla şınav çektirmeye çalıştıkları öğrenilen zorba öğrencilerin, olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte okuldan uzaklaştırıldığı öğrenildi.

AİLE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yaşanan skandalın görüntülerinin yayınlanmasının ardından engelli öğrencinin ailesinin, suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

KAYMAKAMLIKTAN SORUŞTURMA TALİMATI

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı'nın olaya ilişkin olarak adli ve idari soruşturma başlatılması talimatı verdiği de gelen bilgiler arasında.

Üniversite öğrencilerini taşıyan midibüs şarampole yuvarlandı! Çok sayıda yaralı var Üniversite öğrencilerini taşıyan midibüs şarampole yuvarlandı! Çok sayıda yaralı var

Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı yürütülen soruşturma kapsamında akşam saatlerinde sınıfın içinde gerçekleşen olaya karışan 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verdi.

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri 4 öğrenciyi evlerinden gözaltına aldı.

İŞTE O ANLAR