"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Magazin ABD'li şarkıcı Justin Timberlake'den tutuklanma haberi: Bakın sebebi ne çıktı!

ABD'li şarkıcı Justin Timberlake'den tutuklanma haberi: Bakın sebebi ne çıktı!

Ünlü ABD'li pop yıldızı bu kez şarkılarıyla değil tutuklanma haberi ile gündeme geldi. Yetkililer tarafından şarkıcı Justin Timberlake hakkında yapılan açıklamada, New York'ta sarhoşken araba kullandığı gerekçesiyle tutuklandığı duyuruldu.

Alkollü olarak araç kullandığı gerekçesiyle tutuklanan ünlü pop yıldızı ABD'li şarkıcı Justin Timberlake hakkında açıklamalarda bulunan Suffolk İlçe Bölge Savcılığı, açıklamasında pop yıldızının tutuklandığını ve resmi olarak suçlandığını duyurdu. 

Öte yandan, ünlü şarkıcının mahkemeye çıktıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. 

KEFALETSİZ SERBEST BIRAKILDI

Tutuklamaya ilişkin Suffolk İlçesi Bölge Savcılığı, şarkıcının resmi olarak suçlandıktan sonra kefaletsiz serbest bırakıldığını bildirdi.

Öte yandan, suçlama belgesinde, gece yarısından sonra polislerin yıldızın gri BMW'sini durdurmaya çalıştığı, ancak Timberlake'in yolun sağ tarafında durmadığı için kenara çekilmesinin ardından tutuklandığı bilgisi kayıtlara geçti.

Ayrıca belgede, memurlar tarafından şarkıcının durdurulduğunda gözlerinin "kan çanağı" olduğu ve "nefesinden güçlü bir alkollü içecek kokusu yayıldığı" bilgisi yer aldı. 

Yetkililerin, alkolmetre testini de reddeden Timberlake'in konuşmasının da yavaşladığı öğrenildi. 

SANAL OLARAK MAHKEMEYE ÇIKACAK

Edinilen bilgiye göre, Timberlake'in 26 Temmuz'da sanal olarak Sag Harbor mahkemesine çıkması bekleniyor.

Ayrıca, şarkıcının avukatı Edward Burke Jr., BBC ABD haber ortağı CBS'ye yaptığı açıklamada "müvekkilini güçlü bir şekilde savunacağını ve şu anda Bölge Savcılığı'ndaki keşif süreciyle meşgul olduğunu" aktardı. 

ÜZGÜN GÖRÜNDÜĞÜNÜ BİLDİRDİ

People'a konuşan bir kaynak tarafından yapılan açıklamada, ünlü pop yıldızı Timberlake'n, sarhoşken araba kullanmak ve dur işaretine uymamakla birlikte şeritte kalmamak sebebiyle suçlanırken olay sırasında yalnız olduğu da öğrenildi.

Söz konusu kaynak şarkıcının eşi Jessica Biel'in yanında olmadığını aktararak, ünlü şarkıcının mahkemeye çıkmasından dolayı da biraz üzgün göründüğünü belirtti.

ABD'li şarkıcı Justin Timberlake, alkollü araç kullanmaktan tutuklandı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *