"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2743 %0
37,0500 %-0.01
2.311.449 %-0.76
3.028,28 0,01
Ara
İşçi Haber Magazin Aleyna Tilki aldığı tehdit ve taciz mesajlarını paylaştı

Aleyna Tilki aldığı tehdit ve taciz mesajlarını paylaştı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, aldığı tehdit ve taciz mesajlarını sosyal medya hesabından paylaşarak şikayetçi olacağını açıkladı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle gündem oldu. Genç şarkıcı kendisine atılan tehdit ve taciz içerikli mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

Aleyna Tilki, '' Beni evime baltayla gelmekle tehdit eden şahıs şimdi evimi bulamadığı sürece serbest mi gezicek? İş bana mı kaldı? Bana kaldıysa o baltayla yapabileceklerimi söylemek istemiyorum. Ya beni tehdit eden, böyle özgürce evime laps diye atlayan insanlara ceza verin ya da bana silah verin. Evde uyurken de korumayla uyuyamam. Benim de bi hayatım var. '' dedi.

''Kimsede tık yok''

Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Tilki, yaşadığı duruma, '' “Yoğurdu suyla karıştırınca ayran olabileceğini haber verdiğimde tüm Türkiye bunu konuştu! Ölüm tehditleri diyorum, evime kadar girebilen insanlar diyorum kimsede tık yok. Tarifimi yargılayanlar, bir insanın canının tehlikede olmasını yadırgamıyorlar bile… '' sözleriyle dikkat çekti. 

Tilki, aldığı tehdit mesajını şu sözlerle paylaştı: ''Şimdi bu ceza almayacak mı? Ala-cak. Emniyet müdürü sağolsun aradı.Tekrardan herkesten şikayetçi olacağım. Gerekenin yapılmasını umuyorum.''

Aleyna Tilki'nin bu paylaşımına birçok destek ve tepki yorumu geldi. Yorumlar, genç kadının yaşadığı duruma üzülüp gerekenin yapılmasını isteyenler ve Aleyna Tilki'nin telefon numarasının nasıl yabancı birinin elinde olduğu ve bu durumu sosyal medya hesabından bu şekilde paylaşmaması gerektiği yönünde ikiye ayrıldı. Emniyet Müdürünün Tilki'yi özel olarak araması ise birçok kişi tarafından tepki çekti ve bu yapılanın ayrımcılık olduğu iddia edildi. 

İlginizi çekebilir

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *