"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Bahar dizisine sürpriz transferler: O iki isim artık kadroda!

Bahar dizisine sürpriz transferler: O iki isim artık kadroda!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Bahar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Demet Evgar’ın başrolünü üstlendiği ve yeni sezonuyla büyük ilgi gören dizi, sürpriz transferlerle adından söz ettiriyor.

Diziye geçtiğimiz günlerde Baş Hekim Süreyya karakteriyle Büşra Pekin katıldı. Performansı izleyiciler tarafından tartışma yaratan Pekin’in, ilerleyen bölümlerde hikayeye nasıl bir etkisi olacağı büyük merak konusu. Dizide, Bahar'ın oğlunun sevgilisi Seren'in hamile olduğu ortaya çıkmış, bu olay yeni sezonun en çarpıcı gelişmelerinden biri olmuştu. Seren’in bebeği aldırmayı düşünmesi ve Bahar’ın bu süreçte ona sonuna kadar destek vermesi, izleyicilerden olumlu geri dönüşler almıştı. Gelecek bölümlerde Seren’in bu kararı ve hayatıyla ilgili daha fazla detay izleyiciyle buluşacak.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURUYOR

Hamilelik haberinin ardından Seren’in anne ve babası da hikayeye dahil oluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Büşra Pekin'in ardından diziye iki yeni oyuncu daha katıldı. Seren’in annesi Nesrin Köksal karakterine usta oyuncu Nihal Yalçın hayat verecek. Öte yandan, Adanalı iş insanı rolüyle kadroya katılan Nizam Namidar, Seren’in babası Rıza Tekin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *