"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Çağla Şıkel canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı!

Çağla Şıkel canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı!

Çağla Şıkel'in hafta içi her gün canlı yayınlanan programında depremin getirdiği psikolojik yükü azaltmak için doğru nefes alma tekniği anlatıldı.

Son zamanlarda Mehmet Ali Erbil'in iddialarıyla gündeme gelen Çağla Şıkel,  hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Yeni Bir Gün programının bugünkü canlı yayınında depremin getirdiği psikolojik yükü azaltmak için doğru nefes almanın yöntemleri anlatıldı. 

"Deprem anında insanlar şoka giriyor"

Gazeteci ve nefes koçu olan Neslihan Yavuzcan, "Deprem anında insanlar şoka giriyor işte tam o noktada önce bir nefes alıp kendimizi odaklamamız lazım. Ne yapmalıyım? Nasıl ulaşabilirim? diye düşünmemiz gerekir. Göçük altında kaldıysak nasıl hayatta kalabilirim? diye düşünmemiz gerekir, eğer kurtulduysak hayata dair sorumluluklarımızı almamız için harekete geçmeliyiz" dedi.

"Olanı olduğu gibi kabul ediyorum"

Ekipten Merve isimli kadını canlı yayına çağırarak sedyeye yatıran Neslihan Yavuzcan, "Gücümü affediyorum, kızgınlığımı affediyorum. Ben güvendeyim. Olanı olduğu gibi kabul ediyorum. Yaşamda güven içerisindeyim. Kökleniyorum ve hizalanıyorum. Gücümü hatırlıyorum" diyerek telkinlerde bulundu. Merve'nin ağlamasıyla kendisine hakim olmayan Şıkel de canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Duygusal anlar yaşayan Şıkel "O nefes aldıkça bende de bir şeyler açılmış gibi oldu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *