"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Deniz Akkaya’dan kızına ilişkin çarpıcı yeni paylaşım: İkinci bir telefon buldum

Deniz Akkaya’dan kızına ilişkin çarpıcı yeni paylaşım: İkinci bir telefon buldum

Son paylaşımlarıyla adından söz ettiren Deniz Akkaya, kızına ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Devlet korumasında olan kızına ilişkin Akkaya, " Kızımın odasında ikinci bir telefon buldum" açıklamasında bulundu.

Son zamanlarda kızıyla yaşadığı olaylarla gündeme gelen Deniz Akkaya, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini şaşırttı. 

"TELEFONUNU ELE GEÇİRDİM"

Geçen hafta sosyal medya platformu X üzerinden paylaşımda bulunan Akkaya, şu ifadelere yer vermişti:

"16 senedir tek başıma baktığım kızımın ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulunca telefonuna el koydum. Fiziken saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Üç kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkıp 'Beni dövdü' diye itibar suikasti yapan bu ruh halinin, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim."

Paylaşım sonrası gelen eleştiriler üzerine Akkaya art arda videolar yayınlayarak açıklamalarda bulundu.

"KENDİ RIZAMLA GÖNDERDİM"

Yaşananların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, Akkaya'nın evine gelerek kızı hakkında işlem yaptı. Akkaya'nın 16 yaşındaki Ayşe, işlemler sonrası devletin yurduna gönderildi.

Medyada kızının devlet korumasına alındığına yönelik haberler üzerine Deniz Akkaya, "Gecenin 1 saat 45 dakika savaş verdim. Salak salak yorumlar yazmayın. Devlet el koymadı. Dedesine de verilebilirdi ama ben kızımı burnu sürtsün diye kendi rızamla Çocuk Esirgeme'ye gönderdim." dedi.

"AKLIMI KAYBETMEK ÜZEREYİM"

Son olarak, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Akkaya, şu sözleri sarf etti:

"Aklımı kaybetmek üzereyim. Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum ve ikinci bir telefon çıktı. Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın … Bütün güvenim yerle bir… Yepyeni bir iPhone... Yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah'ım sen aklıma mukayyet ol."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *