"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Deniz Uğur’dan oğlunun kaçırıldığı iddialarına yeni açıklama

Deniz Uğur’dan oğlunun kaçırıldığı iddialarına yeni açıklama

Deniz Uğur, son dönemde yaşanan karmaşa hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Uğur, daha önce oğlu Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu öne sürmüş ve bu sebeple suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak Uğur, yaptığı yeni açıklamada, tartışmaların karşılıklı özürler dilenerek çözüme kavuşturulduğunu belirtti. 

Deniz Uğur, sosyal medya üzerinden paylaştığı açıklamada, "Son günlerdeki travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmış, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci Anne Deniz Uğur ve abla Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler." dedi.

NE OLMUŞTU?

Olayın geçmişi, televizyon programcısı ve haber sunucusu Reha Muhtar’ın yüksekten düşerek hastaneye kaldırılması ile başlamıştı. O sırada yanında bulunan 15 yaşındaki oğlu Poyraz’ın, Deniz Uğur’a teslim edilmediği ve bu nedenle tartışmaların çıktığı öne sürülmüştü. Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu.

Deniz Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla oğlunun kaybolduğunu duyurmuş ve Nilüfer’e seslenerek, “Oğlumu bana teslim edin, saçmalamayın” demişti. Uğur'un avukatı Altun, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Reha Muhtar’ın alkol alarak araba kullanırken düşme yaşadığını ve çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu öne sürdü. Şarkıcı Nilüfer ile iletişime geçme çabalarının sonuç vermediğini ve çocuk kaçırma suçlamasıyla adliyeye başvurduklarını bildirdi.

Öte yandan, Nilüfer, Deniz Uğur’un suçlamalarına karşı çıkarak, "Ayşe Nazlı'nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir. Poyraz'ın velayeti de babasındadır. Bu noktada tek dileğimiz Reha Muhtar'ın sağlığına kavuşmasıdır." şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *