"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Dilan-Engin Polat davasında ikinci gün! Hakim karşısındalar

Dilan-Engin Polat davasında ikinci gün! Hakim karşısındalar

Dilan ve Engin Polat davası ikinci gününde de devam ediyor. Duruşma sırasında, Dilan Polat’ın SEGBİS ile duruşmaya bağlanan eşi Engin Polat’a el salladığı anlar herkesin dikkatini çekti.

Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme', 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' ve 'Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet' suçlarından açılan davada Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde sanıklar dün ilk kez hakim karşısına çıkmıştı. 

"BİZE KUMPAS KURULDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Engin Polat,“Türkiye'nin konuştuğu bu davada tüm kriminal raporlar, teknik ve fiziki takipler, şirket adreslerimde ve evlerimizin bahçelerinde yapılan aramalarda bile delil bulunamazken iddianame tanık beyanlarıyla düzenlenmiştir. Çıkarı olarak kişiler tarafından organize edilerek bize kumpas kurulduğunu düşünüyorum” şeklinde kendini savunmuştu.

Baba Sezgin Polat ise “Örgütmüş, kara paraymış çıkmaz bu aileden. Vergisel bir şey olmuştur. Yok diyemem. Bizi bırakın, işimizi gücümüzü verin” demişti.

Dilan Engin Polat Davasinda Ikinci Gün Hakim Karsisindalar

"MAİL ORDER SİSTEMİ HİÇ KULLANMADIM"

Polatların kara kutusu ‘Mıstık’ lakaplı Mustafa Özalp, “Bankadan çektiğim bir meblağa yüzünden alındım. Derkan Şahin’i tanımıyorum. Ankara ve Çorum’da şubem var. Tüm şubelerin sosyal medya işiyle ben uğraşıyordum. Mail order sistemi hiç kullanmadım. Ticari faaliyet dışında hiçbir aktivitemiz olmadı” dedi.

Duruşma sırasında Dilan Polat’ın SEGBİS ile bağlanan eşi Engin Polat’a el sallaması da dikkatleri çekti. Duruşma, tutuksuz diğer sanıkların ifadelerinin alınmasıyla devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *