"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı: Her saniyesi çok zordu

Dilan Polat cezaevi günlerini anlattı: Her saniyesi çok zordu

Tahliye edildikten sonra sosyal medyaya geri dönen Dilan Polat, cezaevinde yaşadığı zorlu süreç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilan Polat, lüks yaşam tarzı, pahalı arabaları, gösterişli mücevherleri ve geniş sosyal medya takipçi kitlesiyle sık sık gündeme geldi. Katıldığı bir programda günde 750 bin TL harcadığını açıklaması üzerine herkes "Bu servet nasıl kazanılıyor?" sorusunu sormaya başladı. Kısa süre sonra Polat ailesi, Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK) radarına takıldı.

40 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANDILAR

Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hazırlanan iddianamede çift için 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Geçtiğimiz günlerde önce Dilan Polat, ardından Engin Polat serbest bırakıldı.

Dilan Polat, tahliye olduktan sonra sosyal medya hesaplarını sessizliğe bürümüştü. Ancak beklenen geri dönüşünü yaptı ve paylaşımlarıyla yeniden dikkatleri üzerine çekti.

CEZAEVİ ANILARINI PAYLAŞTI

Dilan Polat, bir takipçisinin "Cezaevinde neler yaşadın?" sorusuna samimi bir yanıt verdi. Elinde ilaçlarını tutarak cevap veren Polat, cezaevindeyken 46 kiloya kadar düştüğünü belirtti.

"Bununla alakalı binlerce mesaj geliyor. Şu anda bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. Bunu kelimelerle anlatmak çok zor. 46 kiloyla çıktım şu anda 49 kilodayım. Beni seven insanlar zaten 'hiç konuşma' diyor. Zaten istemiyorum. Milan'ı okula kayıt ettirdiğim günleri rüyalarımda görürdüm" diye konuştu.

Cezaevinde olduğu süre boyunca çocuklarını çok özlediğini ifade eden Polat, sözlerine şu şekilde devam etti:

"O görüşler 1 saatti, cam arkasında. Her koğuşa dönerken bayılırdım yerlerde, çok zordu. Hala unutamadım hayat boyu da unutamam evlat bambaşka. Milan bana bir kez sen çok kötü annesin gelmiyorsun demişti. Çok zordu her bir saniyesi."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *