"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Fenomen Kübra Aykut'un intihar mektubunda dikkat çeken detaylar...

Fenomen Kübra Aykut'un intihar mektubunda dikkat çeken detaylar...

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'deki evinin 5. katından atlayarak hayatını kaybetti. Ünlü ismin yazdığı intihar mektubu da ortaya çıktı. Aykut, mektupta "Günlerdir can çekişiyorum, kimse görmedi" ifadelerine yer vermesi herkesin dikkatini çekti.

Sosyal medya fenomeni Kübra Yakut, Sultanbeyli'de bir sitede 5. kattaki evinden atlayarak yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, intihar etmeden 5 saat önce evde temizlik yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin geriye bir veda mektubu bıraktığı ortaya çıktı.

"KENDİ HÜR İRADEMLE ATLADIM"

Aykut, mektubunda telefon şifresini de yazmıştı. Öte yandan fenomen intihar mektubunda şunları yazdı:

"Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi"

Fenomen Kubra Aykutun Intihar Mekbunda Diikat Ceken Detaylar

"HER GÜN BİR KİLO GERİYE GİDİYORUM"

Kübra Aykut'un ölmeden önce çektiği videolar da çok konuşuldu. Aykut, çektiği videolarda kilo alamadığını, giderek zayıfladığını ve yemek yiyemediğini belirtti. "Enerjimi topladım gayet topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum, bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Yemek yemiyorum ama yiyemiyorum. Acıkmıyorum. Aranızda böyle olan biri var mı?" şeklinde konuşan Kübra Aykut takipçilerinden de yardım istemiş.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *