"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin 'Friends' dizisi severler dikkat! Eşyalar satışa çıkıyor

'Friends' dizisi severler dikkat! Eşyalar satışa çıkıyor

Habertürk’ten edinilen bilgilerde, 23 Eylül'de Los Angeles'ta 'Friends' hayranlarını heyecanlandıracak çeşitli öğelerin satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Dünyanın en çok izlenen dizisi olarak bilinen ünlü Amerikan yapımı Friends dizisinde kullanılan eşyalar yapımın 30'uncu yıldönümü nedeniyle müzayedede açık artırmayla satılacak.

NELER SATIŞA ÇIKARILIYOR?

Edinilen bilgilerde satışa çıkarılacak eşyalar arasında ikonik turuncu Central Perk koltuğunun bir kopyası, senaryolar, dizinin yıldızları Courteney Cox ve Jennifer Aniston'ın giydiği kıyafetler, bir Central Park tabelası, Lisa Kudrow'un suni kürklü kot ceketi, David Schwimmer'ın mobilyaları ve geçen yıl hayatını kaybeden Matthew Perry'nin imzalı kazaklarından birinin bulunduğu biliniyor.

Ayrıca, koleksiyonun büyük bir kısmı gerçek parçaların kopyaları gibi görünse de, müzayedede yer alacak bazı önemli eserler de bulunuyor. Christina Applegate, Bruce Willis, Paul Rudd ve Winona Ryder gibi ünlü konuk oyuncuların yanı sıra, dizinin eski oyuncularından James Michael Tyler’ın kostümleri de satışa sunuluyor.

Öte yandan, müzayedede, dizinin 'Chandler' karakteri olarak adından söz ettiren geçen yıl ekim ayında evinde 54 yaşındayken yaşamını yitiren Matthew Perry'nin giydiği deniz mavisi kaşmir kazak için büyük teklifler verilmesi ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *