"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2893 %0.08
36,9745 %-0.08
2.279.561 %-0.689
3.021,64 -0,21
Ara
İşçi Haber Magazin Haluk Levent'ten Gamze Özçelik eleştirilerine açıklama: İnandığımız değerlerin tümüne aykırıdır

Haluk Levent'ten Gamze Özçelik eleştirilerine açıklama: İnandığımız değerlerin tümüne aykırıdır

Geçtiğimiz günlerde Reshad Strik ile nikah masasına oturan Gamze Özçelik hakkında her ne kadar tebrik mesajları yayımlansa da bazı kişiler ise çirkin yorumlarda bulunmaktan geri kalmadı. Yaşananlara sesiz kalamayan Haluk Levent ise çirkin yorumlara karşı, "Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Hadi silelim tweeti" açıklamasında bulundu.

Tanın isim Gamze Özçelik, geçtiğimiz günlerde Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile nikah masasına oturdu. Son günlerde nikahıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Gamze Özçelik'e geçmişi hatırlatılarak çirkin yorumda bulunulunca Haluk Levent sessizliğini bozarak tepkisini ortaya koydu.

Geçmişte oyunculuk yapan Özçelik, oyunculuğu bırakarak dünya çapında yardımlar yapmaya başlamıştı.

Öte yandan, Gamze Özçelik'in 2000'li yıllarda görüntüleri basına sızmış ve söz konusu görüntülerin ardından Özçelik'in eski sevgilisi Gökhan Demirkol hakkında tecavüz suçlamasıyla dava açılmıştı.

"HAYDİ SİLELİM TWEETİ"

Bir kadın kullanıcı tarafından yapılan paylaşımda "Gamze Özçelik ne kadar değişmiş, maşallah nurlanmış. Nokia 6600 cep telefonum vardı açar izlerdik" ifadelerinin yer alması sonrası, yorumu gören Özçelik'in yakın arkadaşı Haluk Levent, kullanıcıya yanıt vererek şu açıklamalarda bulundu:

"Merve! Yapmamalısın! Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Yakinen biliyorum yıllardır insanlık için emek veriyor. Haydi silelim tweeti."

Haluk Levent'in yorumu sonrası kadın kullanıcı o paylaşımını sildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *