"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Harry Potter'ın sevilen yıldızı Türkiye'ye geliyor!

Harry Potter'ın sevilen yıldızı Türkiye'ye geliyor!

‘Harry Potter’ serisinin unutulmaz karakteri Hermione Granger ile dünya çapında tanınan Emma Watson, iki günlük bir ziyaret için Türkiye’ye geliyor. Peki, Emma Watson Türkiye'ye ne zaman gelecek? Nereyi ziyaret edecek?

‘Harry Potter’ serisinin unutulmaz karakteri Hermione Granger ile dünya çapında tanınan Emma Watson, iki günlük bir ziyaret için Türkiye’ye geliyor. Başarılı İngiliz oyuncunun film görüşmeleri yapmak için İstanbul ve Ankara’ya geleceği öğrenildi. Ziyareti sırasında ünlü oyuncu, tarihi mekanları da gezerek Türkiye'nin kültürel zenginliklerini keşfedecek.

Harry Potter'ın Hermione Granger'si Emma Watson Türkiye'ye geliyor!  Oyunculuğa burada dönecek | TGRT Haber

EMMA WATSON OYUNCULUĞA GERİ DÖNECEK Mİ?

10 yaşından itibaren birçok yapımda rol alan Watson, 'Harry Potter', 'Güzel ve Çirkin', 'Küçük Kadınlar' ve 'The Circle' gibi yapımlarla kariyerinde iz bıraktı. Ancak 2019 yılında 'Küçük Kadınlar' filminin ardından oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı.

Oyunculuk kariyerine mola verdikten sonra, 2022’de yönettiği ‘Prada Paradoxe’ isimli kısa filmle sinema dünyasına farklı bir açıdan geri döndü. Şimdi ise Türkiye’ye gerçekleştireceği ziyaret, hayranları arasında yeni projeler için bir hazırlık mı yapılıyor sorusunu gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *