"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin İfadeye çağrılan Gökhan Çıra'dan açıklama: Orda oyun oynayan baba ve kızı var

İfadeye çağrılan Gökhan Çıra'dan açıklama: Orda oyun oynayan baba ve kızı var

Yaptığı bebekli paylaşım sonrası gelen tepkiler üzerine Çıra'nın ifadesinin alınacağı öğrenilirken, Gökhan Çıra'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Gökhan Çıra'nın bebekli fotoğrafının sosyal medyada hızla yayılması sonrası soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgilerde, soruşturma kapsamında Çıra'nın ifadesinin alınacağı öğrenildi. Yaşananlar sonrası isyan eden Çıra, "Biz nasıl bi ülkü haline geldik, ben kızımla oyun oynarken çekilmiş spontene resimleri paylaştım, babası kanı canı olarak. Belki yanlış bi poz evet bende paylaştıktan sonra fark ettim ama hiç bakmadan sadece orda BABA VE KIZI oyun oynadıgı hallerimizi koydum." dedi.

"BİYOLOJİK OLARAK DA BABASI OLDUĞUMU UNUTANLARA BU YAZIM"

2 yaşındaki S.S.Ç isimli çocuğun sosyal medyada paylaşılan fotoğrafının tepki çekmesinin ardından hakkında başlatılan soruşturma sonrası eski futbolcu Gökhan Çıra, Instagram hesabından açıklamalarda bulundu.

Çıra, çıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"O benin kızım, dünyam, parçam, yaşama sevincim kızım. Biyolojik olarak da babası olduğumu unutanlara bu yazım. Elbette beni çağıran resmi makamlara ifademi vermeye gideceğim ama bilin ki kızımla fotoğraf çekerken sevgimden ha başımın üstüne koymuşum ha avucumun içinde sarmalamışım. Babalığın verdiği sevinç ve gururla toplumun değerlerine aykırı bir kusur işlemiş gibi göründüysem af ola. Ama işlemedim.

Biz nasıl bi ülkü haline geldik ben kızımla oyun oynarken çekilmiş spontene resimleri paylaştım babası kanı canı olarak belki yanlış bi poz evet bende paylaştıktan sonra fark ettim ama hiç bakmadan sadece orda BABA VE KIZI oyun oynadıgı hallerimizi koydum benim kızıma olan sevgimi kimse sorgulayamaz kaldı ki zaten görüyorsunuz lütfen bir şeyleri yazıp çizerken düşünün 2-3 kişinin uydurmasıyla saçma sapan yerlere çekilen haberler yüzünden 2 gündür bir Babanın ne halde olduğunu düşünün aynen öyleyim beni kızımla alakalı sakın sınamayın insan en son evladıyla sınanır SELENAY benim kırmızı çizgim nefesim herşeyim Allahım elimden ayagımdan ömrümden alsın kızıma versin ?? Eğer bir yanlışım bir kusurum olduysa ki OLMADI herkesten özür dilerim?? SELENAY EVLATLIK FELAN DEĞİL SELENAYIN BABASI BENİM BUNU DEVLETİMİZ DNA TESTLERİNİ DE BİZZAT YAPMIŞ VE KANITLANMIŞTIR BUDA BÖYLE BİLİNSİN EVLATLIK DİYE DE KİMSE SAKIN BİR DAHA BİR YAZI YAZIP SAÇMA SAPAN YERLERE ÇEKMESİN O BENİM BU HAYATTA ÜSTÜNE TİTREDİĞİM ALDIGIM NEFESİM CANIM DAMARINDAKİ KAN BENİM KANIM! Lütfen rica ediyorum artık saçma sapan yorumları üstümüze gelmeyi hele de kızımla olan resimi paylaşıp nolursunuz konuları saçma sapan yerlere çekmeyin bakın her yazılan şeyde içim parçalanıyor bunu bilin sizlerde Anne Babasınız babanız veya annenizle nasıl zamanlar geçirdiniz sis biliyorsunuz her cocugun babasının kucagında annesinin kucagında resimleri vardır. O resimleri paylaşıp nolursunuz konuları alakasız yerlere çekmeyin lütfen diyorum orda oyun oynayan BABA VE KIZI var ve artık canım acımaya içim parçalanmaya başladı!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *