"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2743 %0
37,0500 %-0.01
2.311.449 %-0.76
3.028,28 0,01
Ara
İşçi Haber Magazin İrem Derici'den özel hayatına ilişkin dikkat çeken açıklama: Kapıya koyarım

İrem Derici'den özel hayatına ilişkin dikkat çeken açıklama: Kapıya koyarım

Açıklamaları ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı İrem Derici, bu kez konuk olduğu Kaan Ölker'in 'Popcast' programında aşk hayatına ilişkin yaptığı açıklama ile gündem oldu.

Özel hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı İrem Deici "Hayır, ben her gün aşık olmuyorum. Belki ben öyle gösteriyorum ki siz aşık olduğumu zannediyorsunuz" dedi.

"DEKOLTEMİN SINIRINI BİLİRİM"

Kaan Ölker'in 'Popcast' programına konuk olan Derici, kendisine "İlişki yaşadığın kişi sahnede giydiğin kıyafetlere karışsa ve dekoltene müdahale etse ne dersin?" sorusunun yöneltilmesi sonrası şu açıklamada bulundu:

"Kapıya koyarım, çok net. Karışılmasını istemem ama ben dekoltemin sınırını bilirim. Dekolte kişiye göre değişir."  

"SÜREKLİ BİRİLERİNE AŞIK OLUYOR" ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Hakkında yapılan "Sürekli birilerine aşık oluyor" eleştirisi hakkında da ilk kez konuşan Derici, "Hayır, ben her gün aşık olmuyorum. Belki ben öyle gösteriyorum ki siz aşık olduğumu zannediyorsunuz. Belki de ben olayın bazen fotoğraf kısmındayım. Belki İrem Derici’ye bu imaj yarayacak diye düşünüyorum. İnsanlar kariyer kurtarmak için evlenip, çocuk doğuruyorlar. Bunu dürüstçe çıkıp söyleyen bir tek benim" dedi.

"HAYATIMA GİREN BİR İNSANIN..."

Ayrıca, "Eski ilişkinle yeni ilişkin kıyaslandığında rahatsızlık duyuyor musun?" sorusunu da yanıtlayan ünlü şarkıcı, şu sözleri sarf etti:

"Ben alışkınım, bunların yaşanması çok normal. Hayatıma giren erkek de bu yorumları okuyor. Sabahtan akşama kadar bu tarz gelen yorumları silmeye kalksam biterim. Hayatıma giren bir insanın çelik gibi bir sinir sistemine sahip olması gerekiyor."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *