"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Meriç Aral ile Serkan Keskin'in 6 yıllık aşkında mutlu son! Evlendiler

Meriç Aral ile Serkan Keskin'in 6 yıllık aşkında mutlu son! Evlendiler

Meriç Aral ile Serkan Keskin dün akşam ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle evlendi. 3 defa ertelenen düğüne ünlü akını yaşandı. Ünlü çiftin nikah kareleri de magazin gündemine oturdu.

6 yıldır beraber olan Serkan Keskin ile Meriç Aral, dün akşam sade bir törenle nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin 3 defa erteledikleri düğününe adeta ünlü akını oldu. 

Etiler'de bir mekanda gerçekleşen düğünde nikah şahitliğini çiftin yakın arkadaşlarının yanı sıra ünlü oyuncu Efe Tuncer ile Birkan Sokullu yaptı. 

Serkan Keskin Meric Aral Evlendi

DÜĞÜNE ÜNLÜ AKINI!

Düğüne Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Sarp Apak, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Boran Kuzum gibi ünlü isimler katıldı.

Aral, sevgilisi Keskin'e kendisinin evlenme teklifi ettiğini söyleyerek "Çünkü balayına gitmek istiyordum İskoçya'ya...Balayına gitmedik ama tatile gittik" dedi. 

Keskin ise, "Sevgilim bana evlilik teklif etti. Hemen kabul ettim. Çok acayip bir duyguydu. Balayı yapamayacağız, hemen işe başlayacağız" şeklinde konuştu.

Meric Aral Ile Serkan Keskinin 6 Yillik Askinda Mutlu Son Evlendiler.webp

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *