"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Neslim Güngen, koğuşun hanım ağası oldu! Dilan Polat sözleri dikkat çekti

Neslim Güngen, koğuşun hanım ağası oldu! Dilan Polat sözleri dikkat çekti

Yaklaşık 1 aydır cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Neslim Güngen, koğuşun adeta "hanım ağası" oldu. Güngen'in Dilan Polat benzetmesi ise dikkatleri çekti.

Güzellik merkezleri olan sosyal medya fenomeni Neslim Gügen 1 ay önce kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Ünlü gazeteci Nurullah Erdinç, Neslim Güngen'in cezaevinde geçen günlerine ilişkin konuştu. Erdinç, Güngen'in koğuşta adeta hanım ağa gibi olduğunu anlattı.

HANIM AĞA OLDU

Güngen'in koğuştaki öğrenci kızlara sahip çıktığını belirterek şunları söyledi:

"Neslim Güngen ile 3 üniversite öğrencisi, 1 kadın bankacı ve 1 tutuklu hakim aynı koğuşu paylaşıyor. Bütün gün bu kişilerle sohbet ederek gününü geçiriyor. Öğrenciler uyuşturucu bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan tutuklular. Neslim Güngen bu öğrenci kızlara kendince sahip çıkmaya çalışıyor. Nedeni ise öğrencilerin haftalık parasını yatıran kimsenin olmaması. Neslim Güngen, öğrencilerin kartına haftalık 2750 TL yatırıyor. Bu durum koğuşta duyulunca Güngen koğuşta hanım ağa gibi karşılanmaya başlandı"

"DİLAN POLAT GİBİ OLMAYACAĞIM"

Öte yandan Neslim Güngen'in cezaevinde güçlü olmaya çalıştığı ve bir dönem sektöre soktuğu Dilan Polat'a benzemek istemediği ortaya çıktı. İddialara göre, Güngen, "İnfaz koruma memurlarına sorun çıkarmayan fenomen isim şimdilik cezaevini detoks kampı gibi görüyor. Çünkü yemeklerini beğenmediği için yalnızca sevdiği yemekler çıkınca yiyor. Çoğu zaman kantinden kek gibi yiyecekler yiyerek karnını doyuruyor. Akşamları da bir şey yemiyor ve çıktığında formda görünmek istediğini söylüyor. Koğuş arkadaşlarına sürekli ‘Ben detoks kampındayım’ diye bilgi veriyor. Güngen koğuştaki kişilerle dışarda da görüşeceğini belirtiyor ve güçlü durmaya çalışıyor. ‘Dilan Polat gibi olmayacağım, buradan daha güçlü çıkacağım" şeklinde konuşuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *